Anu Uudelti näitus

MEIE ANU NOBENÄPPU – SUKAVARDA VEERETAJA, HEEGELNÕELA LIIGUTAJA…

Anule on kõige südamelähedasem kudumine ja heegeldamine. Selles valdkonnas ulatub Anu tutvusring ka Eestist kaugemale.

Anu kodule on aastaid tagasi omistatud Vabariigi Presidendi poolt „Kaunima kodu“ tiitel. Tänase päevani on tema kodu kaunistatud nii seest kui väljast oma näputöö loominguga. Akende ees ripuvad oma kodukootud kardinad, laudadel omakootud linad. Aias ei oska üles lugeda lillede sorte, mida seal kasvab. Kaugelt on juba näha liiliad, mis vägisi tahavad üle tema maja katuse kasvada.

Kui Palamusel peeti XXIII suurt Paunvere väljanäitust ja laata siis nn nunnunäituse parematele jagati kiitusekirju ja Paunvere viierublaseid. 50 000 eurosendise peaauhinna sai Anu Uudelt kootud pitskardina ja pitslaudlinade eest.

Related posts