Jõulud Paunveres

Kavas:

Jõulupühaeelne koolitund
Pühade-eelne koolitund, kus kontrollitakse veel teadmisi enne vaheajale
minekut. Lisaks õpitakse ka üks jõululaul ja tunni lõpuks saavad kõik
õpilased tunnistuse.

Koolimaja teisel korrusel
Saate juhendaja käe all meisterdada endale toreda jõulumeene ja
kaunistada endale täpselt sellise piparkoogi nagu ise soovite.

Köstri õunaaidas
Tutvustame vanu tuttavaid kui ka avastamata jõulukombeid ja
traditsioone.

Lõkke ääres valame koos teiega õnnetina!

Programm toimub 7.,8.,9.,12.,13.,14.,15.,16.,19. ja 20. detsembril
kell 10, 11, 12 ja 13

Pääse osalejale 8 € (sisaldab muuseumi külastust)

Programmi kestus u 3 tundi (lisandub muuseumi külastuse aeg)

Info telefonil 7760 514, gruppide broneerimine alates kümnest osalejast
info@palamusemuuseum.ee

Paunveres leiab tegevust kõigile!

Related posts

Põltsamaa linnus 750

Käesoleval aastal möödus 750 aastat Põltsamaa linnuse esmamainimisest. Juubeliaastat tähistav stendinäitus „Põltsamaa linnus 750“ tutvustab Eesti ühe omanäolisema arhitektuurimälestise ehituslugu ja omandisuhteid läbi seitsme ja poole sajandi. Linnus Oberpahlen rajati Põltsamaa jõe kaldale 13. sajandil. Selle üle 400-meetrine vallikraavidega piiratud müür on Eesti ja Läti aladel pikim omataoline. Konvendihoone oli 16. sajandil residentsiks hertsog Magnusele,

Tootsi seikluslik kodutee

Liitreaalsusmäng „Tootsi seikluslik kodutee“ viib teid Palamuse erinevatesse paikadesse, kus kohtute Oskar Lutsu poolt kuulsaks kirjutatud tegelastega. Mäng asetab teid Joosep Tootsi kingadesse, kus on ühendatud virtuaalsus ja tegelikkus. Erinevate asukohtade vahel liikudes kohtute erinevate tegelastega ja lahendate ülesandeid. Mängu käigus käite pagaripoes, otsite pastoraadist kirikuõpetajat, teete kirikuaias sääreluuga pilti ja palju muud põnevat.