Uued piirangud

Seoses viiruse suurema levikuga ning lähtuvalt  valitsuse korraldusest,  pääseb alates 26. augustist 2021 muuseumisse üksnes vaktsineerimistõendi, läbipõdemistõendi või negatiivse COVID-testi ettenäitamisel.
PCR-test ei tohi olla tehtud varem kui 72 tundi enne muuseumi külastust, kiirtesti kehtivusaeg on 48 tundi (mis on tehtud tervishoiuteenuse osutaja juures ning millele on väljastatud sertifikaat).

Kuni 18-aastased ei pea tervisetõendit esitama. Kohapeal kiirtestimist ei toimu!

Hoiame end ja üksteist!

Related posts

Natali Haljase näitus „Loomisrõõm”

Natali Haljas: „Tikkimispisiku andis mulle mu vanaema, keda nägin sagedasti uusi tikandeid loomas. Armastan tikkimist, sest see mõjub meditatsioonina. Mu tööd on saanud inspiratsiooni ümbritsevast elust ja kannavad head energiat, kuna olen püüdnud luua neid ainult rõõmu ja rahulolu hetkedel“. Näitus kestab 31. detsembrini

Jõulud Paunveres

Kavas: Jõulupühaeelne koolitund Pühade-eelne koolitund, kus kontrollitakse veel teadmisi enne vaheajale minekut. Lisaks õpitakse ka üks jõululaul ja tunni lõpuks saavad kõik õpilased tunnistuse. Koolimaja teisel korrusel Saate juhendaja käe all meisterdada endale toreda jõulumeene ja kaunistada endale täpselt sellise piparkoogi nagu ise soovite. Köstri õunaaidas Tutvustame vanu tuttavaid kui ka avastamata jõulukombeid ja traditsioone.